OPENINGSTIJDEN:  Maandag-Zondag  10:00‑22:00 uur
BELLEN:  06 - 84 444 880

Disclaimer

Phone & Service > Disclaimer

Disclaimer

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van PHONE & SERVICE en de geleverde diensten van PHONE & SERVICE.

PHONE & SERVICE behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

 

Beperking aansprakelijkheid

PHONE & SERVICE besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. PHONE & SERVICE is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal PHONE & SERVICE een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen. Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

 

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van PHONE & SERVICE. Zonder schriftelijke toestemming van PHONE & SERVICE is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

PHONE & SERVICE aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.

 

Kvk- en BTW-nummer

PHONE & SERVICE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 70588384 en BTW-nummer 858385156B01.